Beste baby & kind producten voor thuis

reguliere wipstoel illustratie
beste traphekje
beste kinderstoel header

Handige producten voor thuis

De meeste momenten breng je vanzelfsprekend thuis door met je kindje. Het is dan ook niet zo gek dat je hier wellicht wel de meeste producten voor nodig hebt. Zo kan je denken aan bijvoorbeeld een kinderstoel, wipstoel, traphekje, loopstoel en noem maar op. Wij hebben in ieder geval onze favoriete producten onder elkaar gezet die wij zelf ook thuis hebben gebruikt.

Zwitsal kennen we natuurlijk allemaal wel! Maar er zijn ondertussen nog veel meer soorten verzorgingsproducten te koop voor je kindje, zoals shampoo’s, creme voor geirriteerde billetjes of juist baby gel voor een stoer kapsel. Bekijk vooral het aanbod aan verzorgings producten en neem vooral ook een kijkje op onze speciale luier pagina. Hier hebben wij namelijk een handige tool voor gemaakt, zodat je altijd op de hoogte blijft van de beste luier deals.

Een kinderkamer inrichten is een super leuke activiteit om samen te doen als stel. Voor een kinderkamer heb je verschillende meubeltjes nodig en daarnaast kan je de kamer extra leuk inrichten met accessoires. Check in ieder geval alvast de leukste commodes, ledikantjes en kasten. Ook hebben wij zelf een aantal kinderkamer inspiratie samen gesteld, zo krijg je in ieder geval al wat meer ideeën.

Zeker als je kind nog klein is heb je best wel wat dingen nodig als je op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een autostoeltje met de auto of juist een buggy. In deze categorie kan je producten vinden zoals een campingbedje, draagzak of juist een mooie luiertas. Mocht je op zoek zijn naar een goede buggy, dan sturen we je graag door naar onze zuster website Buggys.nl.

Babykleertjes zijn een populair kraamcadeau, maar toch is het ook leuk om zelf voor kleertjes te shoppen. We hebben de leukste rompers, boxpakjes, jasjes, schoentjes en nog veel meer kleding onder elkaar gezet om je kind fashionable te stylen.

Voor de ontwikkeling van een baby is het goed om speelgoed te geven. Zo kan je juist kiezen voor iets wat het kindje misschien als baby al kan gebruiken zoals een rammelaar, of juist kiezen waar een kind later wat meer aan heeft zoals bijvoorbeeld blokken.